Corfu vakantie aanbiedingen

Mooie jachten in Garitsa Bay in KerkyraCorfu kun je vanaf eind april rechtstreeks aanvliegen vanaf Amsterdam Schiphol. De beste Corfu vakantie aanbiedingen zijn voor de vliegdagen zaterdag en maandag. Binnen twee uur en dertig minuten zet je een stap op Griekse bodem. Accommodaties zijn er meer dan genoeg op Corfu variĆ«rend van eenvoudige studio’s of campings tot een vijf sterren resort met all inclusive formule.

Vanuit Nederlandse bieden de meeste reisorganisaties met Griekenland in het pakket ook Corfu aan als vakantiebestemming. De laatste terugvlucht is eind oktober als de herfstvakantie is afgelopen. Zelf kun je natuurlijk ook op internet speuren naar een losse vlucht en een accommodatie. Voor het hoogseizoen loont het om dit zo snel mogelijk te doen, terwijl je in het voor- en naseizoen meer tijd en meer keuze hebt.

Op internet zijn er verschillende sites voor de beste vakantie aanbiedingen naar Corfu. Op de site krijg je vaak een dagaanbieding, een top tien voor een bepaalde periode of kun je de last minute vakanties van verschillende reisorganisaties met elkaar vergelijken.

Bekijk op de mogelijkheden bij echte specialisten voor Corfu vakantie aanbiedingen. Zij kennen vaak de beste plekjes en de mooiste accommodaties. En vergeet niet de beoordelingen te lezen over een vakantiebestemming op Corfu en het hotel of appartement.